top of page

BOTPROJECT

La companyia BotProject va ser fundada a Catalunya el 2007 per Àngel De Miguel i Lucas Ruiz, els quals van combinar les seves habilitats acrobàtiques i interpretatives per crear un número de trampolí en la mostra de l'Associació de Circ Rogelio Rivel per a les festes de la Mercè 2007 de Barcelona. A la vista de l'èxit obtingut, van decidir unir forces i crear una companyia de circ especialitzada en trampolí i acrobàcies.

Durant els seus primers anys, BotProject es va centrar en la creació i perfeccionament del seu propi estil, combinant diverses tècniques circenses amb el trampolí com a eix principal, a les quals van afegir elements de teatre físic, humor gestual, manipulació d'objectes i coreografies del moviment. Això els va permetre desenvolupar un repertori original i dinàmic que els ha portat a rebre el reconeixement amb el premi del públic del festival de Villanueva de La Serena o la nominació al millor espectacle de carrer dels premis Zircoica.

A partir de 2010, BotProject va començar a expandir la seva activitat a nivell internacional, realitzant gires per diversos països com França, Alemanya, Portugal, Itàlia, Anglaterra, Irlanda, Luxemburg, Bèlgica, Holanda, Lituània o Andorra, entre d'altres. A cada lloc on han actuat, la companyia ha aconseguit connectar amb el públic i transmetre el seu amor i passió pel circ contemporani.

El 2014, la companyia es va traslladar a Alcoi (Alacant) i la gestió va quedar en mans de Lucas Ruiz. Igualment, BotProject ha continuat treballant en la creació i presentació de nous espectacles i projectes, mantenint el seu compromís amb la innovació, la qualitat artística i la difusió de la cultura del circ contemporani arreu del món. Tot i que Àngel De Miguel s'ha allunyat un poc de la gestió de la companyia, segueix participant activament en l'espectacle "Collage" i en les noves produccions, col·laborant en diferents llocs de la creació i mantenint el seu compromís amb l'art circense.

bottom of page