CLIP NAME

I'm a description. Click to edit me

CLIP NAME

I'm a description. Click to edit me

Collage

SHOWS

Dos homes suspesos a l'aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i larigidesa que assenyala el guió. En un primer moment, tot surt com estava previst. Peròben aviat, unes ànsies de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d'aquesta història.Entre bot i bot, el duet d'artistes imposa les seves normes, creant situacionscòmiques i esbojarrades amb l'objectiu d'engendrar el seu propi espectacle. Totesaquestes peripècies passen en un estat d'ingravidesa més a prop del cel que de la terra.

 

Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d'objectes i altesdosis d'enginy i d'humor són els elements de "Collage". Un espectacle de trampolí per atots els públics ple de diversió presentat per la companyia catalana BotProject.

 

Creació:  botproject 

 

Intèrprets:                       Angel de Migue

                                       Lucas Ruiz  

                                       Amaya Minguez

 

Duració: 40 minuts

Espiral del Diablo

Freser, un dels acròbates més grans de tots els temps es prepara per a repetir una vegada més el seu número amb l'ajuda del seu deixeble, en Longi. Aquest cop les coses seran diferents. En Longi li posarà les coses dificils al seu mestre perquè amb el pas del temps ha pres bona nota de què fer sobre d'un llit elàstic i no vol perdre la oportunitat de demostrar-ho.El resultat de tot això és un número que ens arriba de la mà de botproject, plè d'acrobàcies, equilibris impossibles i humor amb un toc de circ clàssic que farà les delicies de petits i grans.

 

Creació:  botproject

 

Intèrprets:                       Lucas Ruiz

                                       Angel de Miguel

 

Duració:10 minuts

Ambar

Ens mostra el camí vivencial de dos immigrants de la València rural que troben dins el món del circ la seva font de subsistència i de saviesa interior.
En el transcurs del seu viatge de vida, el Paco i l´Antonio son testimonis de l´evolució del món del circ. Viuen en primera persona la mutació en el que avui el circ s´ha convertit.
En Antonio, ja en la maduresa, i treballant com a mestre de cerimònies del seu propi circ, es pregunta:
Què és avui al circ? En quin món ens trobem? Quin paper hi pot jugar?

 

Creació:  botproject

 

Direcció: Lucas Locus i Joan Casas

Producció: Lucas Ruiz

Escenografia i utillatge: Lucas Ruiz

Disseny de maquillatge i vestuari: Raquel Climent

Animació: Juan Ruiz

Tecnico i disseny d'il·luminació: Juan Ruiz

Composició musical: Iván Serrano

 

Intèrprets:                       Lucas Ruiz

                                       Iván serrano

 

Duració:65 minuts